?

Log in

No account? Create an account
Deittipalstoilta poimittua, osa 1  
11:53pm 03/02/2009
 
 
Minttu
49-vuotias Mies, Jyväskylä, Keski-Suomi:
"Etsin ystävää liikunnan luonnossa liikkumisen teatterin ym... merkeissä. Ja jos löytyisi yhteinen ajatus. Minulta saat pitää oman laatuaikasi sitten kun on meidän aika käytetään se nauttien takkatuli kynttilänvalo tyynijärvi ym..."

Ihanaa, saisin pitää oman laatuaikani. Let me count the ways...

38-vuotias Mies, Jämsä, Keski-Suomi:
"oon tällainen normaali perus ukko kahen lapsen yh ja seuraa vail villistä ja eroottisesta naisesta joka tykkää rakastelusta ja hellistä hetkistä itse olen kyltymätön ja kokeilunhaluinen 36-v mies toivon et olisit lapsirakas"

Ja mä olen vailla yhdys sanoja :--------D

30-vuotias Mies, Jyväskylän MLK, Keski-Suomi:
"Olen aktiivinen ja välillä passiivinen mies henkilö. Mielestäni olen hyvin sosiaalinen ihminen. Tahtoisin löytää keskustelu seuraa ja jos siitä vakavempaakin kehkeytyy niin en pistä pahakseni. enemmän inffoo tähän profiiliin tulossa kun kerkeän kirjoittaa ajatuksen kanssa"

26-vuotias Mies, Jyväskylä, Keski-Suomi, nimimerkki keijo26:
"oon tämmönen hiljanen jätkä joka etsii "sitä oikeaa"naista. En todellakaan hae mitään missiä sinun toivoisin olevan ehkä hieman pyöreä ja muuten mukava. pidät lapsista ja ehkä haluat niitä itsekkin lähitulevaisuudessa..."

32-vuotias Mies, Jyväskylä, Keski-Suomi, nimimerkki raksajäbä:
"tavallinen suomalainen yh-isukki ja etsin sopivaa kumppania kenen kanssa viettää loppuelämä!!harrastuksiini kuuluu kävely, uinti sekä välillä salilla käynti sekä ennen kaikkea olen innokas penkkiurheilija!!!"

Puuuuuhhhhhh. Oon nauranut vedet silmissä niin paljon että vatsalihakset kramppaa. Nämä on sekä parhaimmistoa että "parhaimmistoa" joten varmaan vaikea arvata mitä mieltä olen yleisesti nettideittailusta. En kiellä etteikö joku voisi sieltä kumppanin löytää, mutta kun jatkuvasti törmää tähän niin jotenkin sitä vaan... kyynistyy? Anteeks nyt vaan, mutta taidan olla aika huono/ilkeä ihminen :---D
 
    Post - Read 2 - - Link
 

(no subject)
 lynchlynx
 
08:10am 04/02/2009 (UTC)
 
 
ruusunen
Mäkin oon välillä aktiivinen ja välillä passiivinen nais_henkilö... X)

Sitten on kyllä asiat huonosti, jos noita lukiessa alkaa tulee sellainen olo, että parhaimmisto oli todellakin tässä. Voihan olla niinkin, että muuten pätevillä tyypeillä ei kirjallinen ulosanti vaan pelaa... Tai että pikaiseen nettideitti-ilmoon ei tullut panostettua ihan 101%.

Mut oikeesti. En osaisi kuvitella deittailevani yhdyssanamiestä.
 
    Reply - Thread - span>Link
 
(no subject)
 tamaichi
 
02:54pm 04/02/2009 (UTC)
 
 
tamaichi: anime_eyes
lol, nää on aina niin parhaita XD

(näitähän vois käyttää mahtavana esimerkkinä äikän tunnilla siitä, miten EI pidä kirjottaa ;)
picword: anime_eyes
 
    Reply - Thread - span>Link
 


 
 
 
Links  
  last.fm
Sunnuntaivegaani
Myself in Google+
 
Navigation  
  Previous Entry
Next Entry
 
November 2010  
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 


  Powered by
LiveJournal.com