?

Log in

No account? Create an account
Chilipäivitys!  
03:04pm 17/01/2009
 
 
Minttu
Poppamies ja tilaamani Mama Africa's neljän pullon setti

Ajattelin samantien maistella pari tippaa raakana pullosta, ihan vaan siltä varalta että saisin maun puhtaimmassa muodossaan kielelle ja osaisin sitten jatkossa ruokaa laittaessa käyttää sopivaa soosia kulloinkin kokkauksen alla olevaan sössöön. Toinen syy on se, että olen kaameassa nuhassa ja ajattelin, että siinäpähän avautuu röörit!

Aloitin etiketin perusteella Sweet + Hot kiwi fruit and chilli -pullolla, tulisuus 7/10:

Ensivaikutelma on hyvin hedelmäinen ja kirpeähkö, johtuen toki kiivistä. En maistanut chiliä ensin ollenkaan, mutta pienen ajan päästä se juuri ja juuri maistui läpi. Ei suurta vaikutusta. En osaa ajatella mihin käyttäisin tuota, koska kiivi chilisoosissa on aika erikoinen tuttavuus. Todennäköisimmin tulen tekemään tästä salsaa ja jotain kirpeää salaatinkastiketta, ehkä kalaruokiin. Hämmästyin etten maistanut juuri yhtään chiliä, vaikka pullossa lukee 7/10 ja makustelin neljää tippaa pelkiltään. Varalta kaadoin vielä kynnen kokoisen lätäkön ruisleivälle, mutta ehei, potkua ei juurikaan ollut. Maku ei ollut perinteisen lämpöinen, vaan raikas ja viileä.

Seuraavaksi Peri-Peri, tulisuus 9/10:

Tätä ei myydä Poppamiehessä irtopulloina, ainoastaan tässä lahjapaketissa. Jumalauta. Yksi minimaalinen tippa ja olen tulessa. Istun nyt jugurttipurkin kanssa koneella ja tätä kirjoittaessa on mennyt yli puoli litraa jugurttia, kaksi lasillista jäävettä ja puolikas ruispala paljaaltaan. Maku sinänsä on hyvä, tulisuus on lämmintä ja kokonaisvaltaista, voisin kuvitella että tämä toimii erittäin hyvänä yleismausteena melkein ruokaan kuin ruokaan.

Jahas, jätänkin nuo kaksi muuta soosia maisteltavaksi joku toinen päivä. Peri-perin jälkeen ei tartte syödä enää mitään. Ehkä korkeintaan sirkaman jugurttia.
 
    Post - Read 2 - - Link
 

(no subject)
 lynchlynx
 
09:17am 19/01/2009 (UTC)
 
 
ruusunen
Njumm njumm! Oli siis hintansa väärti ostos? Oon himoinnut tuolta Poppamiehestä vaikka mitä (ja chilikaupasta kans), mut en oo viittinyt tilata ja odotella himopitkään, kun ne ei hyväksy Säästöpankin maksuja. :P
 
    Reply - Thread - span>Link
 
(no subject)
 spacelog
 
06:35pm 19/01/2009 (UTC)
 
 
Minttu
Ehdottomasti hintansa väärti, tilasin tommosen neljän pullon lahjapakkauksen koska hinta oli halvempi kuin ostaa irtopulloja ja halusin testata useampia makuja. En ole aikaisemmin syönyt mitään Mama Africa's enkä Blair's chilisooseja, niin nytpähän tulee testattua ainakin noi Mama Africa's kertaheitolla.

Suosittelen!

P.S. Testaan tässä joku päivä nuo kaksi jäljelläolevaa putelia niin raportoin sitten lisää...
 
    Reply - Parent - span>Thread - span>Link
 


 
 
 
Links  
  last.fm
Sunnuntaivegaani
Myself in Google+
 
Navigation  
  Previous Entry
Next Entry
 
November 2010  
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 


  Powered by
LiveJournal.com